Over ons

OVER ONS

Dance Centre Extreme is opgericht in augustus 2005 door Brian en Serena met als doel kinderen, jeugd en volwassenen te laten groeien in hun dans. Of je het nu als hobby doet, de richting op wilt gaan van docent, of als je professioneel danser wilt worden. Wij begeleiden je daarin! In 2005 was de dansschool de eerste in de gemeente ‘s-Hertogenbosch die HipHop gaf.

Wij hebben de dansschool opgezet, om zorg te dragen voor een goede uitleg van de verschillende disciplines in HipHop. We geven HipHop in verschillende leeftijdsklassen. Juniors,Teens, Youth en Adults. Daarnaast geven we ook andere stijlen, zoals Peuterdans en Breakdance. Wil je graag een van deze stijlen leren, schrijf je dan in voor een gratis proefles!

Brian Arts
Eigenaar & Docent

Brian danst al vanaf jongs af aan en geeft les
in Peuterdans, HipHop en wedstrijdteams. Vanaf dat hij kon staan was hij al aan het dansen. Hij is meerdere malen Nederlands kampioen Streetdance geweest.
Heeft veel ervaring opgedaan door de jaren heen. 

Momenteel geeft Brian met passie zijn ervaring door aan al zijn cursisten. Hoe meer liefde en passie hij geeft, hoe meer hij terug krijgt. De dansers van nu zijn dan ook voor hem de toekomst.

Serena Roza-Arts
Eigenaar

Serena werkt achter de schermen aan de dansschool. Ze plant alles in, is het brein achter onze social media en verzint de ene leuke actie na de andere.

Mocht je dus een vraag hebben over de lessen, kinderfeestjes, openingsdansen of over het plannen van een workshop, dan is Serena de juiste persoon die je moet hebben.

Nick van Geenen
Breakdance docent

Nick is aantal jaren geleden begonnen met lesgeven, hij is opgeleid door Willem, die jaren bij ons les heeft gegeven. Hij traint zelf nog met zijn breakdance crew Cypher Kidzz waarmee hij deelneemt aan vele battles. 

Sinds 2019 geeft hij breakdance bij Dance Centre Extreme.
Zijn lessen zitten vol energie, en de stoerste moves.