Over ons

OVER ONS

Dance Centre Extreme is opgericht in augustus 2005 door Brian en Serena met als doel kinderen, jeugd en volwassenen te laten groeien in hun dans. Of je het nu als hobby doet, de richting op wilt gaan van docent, of als je professioneel danser wilt worden. Wij begeleiden je daarin!
In 2005 was de dansschool de eerste in de gemeente ‘s-Hertogenbosch die HipHop gaf.

Wij hebben de dansschool opgezet, om zorg te dragen voor een goede uitleg van de verschillende disciplines in HipHop. We geven HipHop in verschillende leeftijdsklassen. Juniors,Teens, Youth en Adults. Daarnaast geven we ook andere stijlen, zoals Peuterdans en Breakdance. Wil je graag een van deze stijlen leren, schrijf je dan in voor een gratis proefles!

Brian Arts
Eigenaar & Docent

Brian danst al vanaf jongs af aan en geeft les
in Peuterdans, HipHop en wedstrijdteams. Vanaf dat hij kon staan was hij al aan het dansen. Hij is meerdere malen Nederlands kampioen Streetdance geweest.
Heeft veel ervaring opgedaan door de jaren heen. 

Momenteel geeft Brian met passie zijn ervaring door aan al zijn cursisten. Hoe meer liefde en passie hij geeft, hoe meer hij terug krijgt. De dansers van nu zijn dan ook voor hem de toekomst.

Serena Roza-Arts
Eigenaar

Serena werkt achter de schermen aan de dansschool. Ze plant alles in, is het brein achter onze social media en verzint de ene leuke actie na de andere.

Mocht je dus een vraag hebben over de lessen, kinderfeestjes, openingsdansen of over het plannen van een workshop, dan is Serena de juiste persoon die je moet hebben.

Thimo van Feggelen
Breakdance docent

Thimo was onze inval breakdancedocent, maar sinds kort is hij een vaste toevoeging aan ons DCE team.

“Ik ben Thimo van Feggelen en kom uit Den Bosch. Ik ben nu al meer dan 10 jaar bezig met break en ben nog lang niet van plan om ermee te stoppen. Break is belangrijk voor mij omdat je je gevoel en je creativiteit erin kwijt kan. Hierdoor heeft iedereen een andere stijl en is iedereen uniek. Ook zijn er regelmatig Battles waar je veel kan leren hoe de breakculture in elkaar zit. Maar het allerbelangrijkste is vooral plezier te hebben.”

Dione v.d. Dungen
HipHop TikTok Docente

Dione is in 2018 begonnen met dansen bij DCE en ze heeft altijd plezier in het dansen. Of dat nou in het wedstrijdteam, tijdens de les of bij het opnemen van een TikTok video. Sinds kort geeft ze les in HipHop TikTok.
Waarbij ze tijdens de les ook TikTok filmpjes maakt met haar dansers.

Kirsten van Mierlo
Assistent trainer en HipHop Docente

Kirsten danst sinds haar 5de, en is sinds 2021 een toevoeging aan het DCE team. Ze helpt met het assisteren van de demoteams en verzorgt zo nu en dan wel eens een HipHop les.

“Ik vind het heel leuk om mijn passie ook over te brengen naar anderen.”