Aanbod

AANBOD

Peuterdans

Leeftijdscategorie: 2-3 jaar

Deze les is speciaal bedoeld voor de allerkleinsten, die lekker beweeglijk zijn. Uw zoon of dochter kan 45 min. mee doen op de leukste kinderliedjes. Spelenderwijs leren ze een beetje te dansen. In deze les wordt gewerkt aan de motoriek, luisteren naar de muziek en de basis wordt gelegd voor de HipHop Kids les 4-6 jaar.

HipHop Kids

Leeftijdscategorie: 4-6 jaar

Bij deze les draait het om de basispasjes van streetdance/HipHop. De kinderen leren o.a. via een verhaaltje of een spelletje een dansje. Deze laten ze aan het eind van de les zien. Bovendien leren ze hier al de coolste
tricks. Hier wordt na de pauze speciaal aandacht aanbesteed. De lessen zitten vol met energie en leuke pasjes die u makkelijk met uw kind thuis kunt oefenen. Instroming is het hele jaar mogelijk.

HipHop Juniors

Leeftijdscategorie: 7-10 jaar

De les is als volgt opgebouwd. Warming-up, choreografie, tricks leren, Freestyle battle en een cooling down. De kinderen worden hier voorbereid voor de les HipHop Teens. Tijdens deze les worden zo nu en dan ook verschillende invloeden van dans in het algemeen gebruikt. Denk hierbij aan Salsa, Breakdance, Capoeira, Streetdance, Popping, Locking. Maar ook de bekende danspasjes van TikTok.

HipHop Teens

Leeftijdscategorie: voor 11-13 jaar

De les is als volgt opgebouwd. Warming-up, choreografie, tricks leren, Freestyle battle en een cooling down. De kinderen worden hier voorbereid voor de les HipHop Teens. Tijdens deze les worden zo nu en dan ook verschillende invloeden van dans in het algemeen gebruikt. Denk hierbij aan Salsa, Breakdance, Capoeira, Streetdance, Popping, Locking. Maar ook de bekende danspasjes van TikTok.

HipHop Youth

Leeftijdscategorie: voor 14-17 jaar

Je leert de basics van HipHop en je krijgt vormen als
Contemporary en Lyrical, Locking, Popping, Ground Moves. Contemporary en Lyrical houdt simpelweg in dat de pasjes op de beat van de muziek gaan, en Lyrical op de tekst. Soms krijg je combinaties hiervan. TikTok pasjes komen hier en daar ook terug. Vooral de herkenbare pasjes.

Breakdance

Leeftijdscategorie: 7+

Kids kunnen al vanaf 7 jaar bij ons breaken. (De leeftijd zijn richtlijnen, het kan zo zijn dat een kind van 6/6,5 jaar wel geschikt is, omdat zijn motoriek anders is dan van een ander).  Breakdance is voor jongens en meiden die echt willen rocken op de dansvloer en iedereen versteld doen staan met de tricks en moves die ze leren. Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met breakdance. Hoe eerder je begint hoe beter.

Waarom niet jonger dan 7 jaar? Dat heeft namelijk te maken met de groei/bouw van het lichaam.

Je werk iedere les naar een trick toe. En je zult zien dat ook jij kan rocken op de dansvloer. “Fundamentals”, de basis is belangrijk. Als je dit onder de knie hebt, leer je te combineren met tricks en commando’s. Je gaat leren te schitteren op de dansvloer!

HipHop Adults

Leeftijdscategorie: voor 18+

Je leert de basics van HipHop en je krijgt vormen als Contemporary en Lyrical, Locking, Popping, Ground Moves. Contemporary en Lyrical houdt simpelweg in dat de pasjes op de beat van de muziek gaan, en Lyrical op de tekst. Soms krijg je combinaties hiervan. We starten de les vaak met een warming-up / work-out. Vervolgens krijg je de choreo en dan eindigen we met een Cooling Down.
Op Spotify hebben we een Play list samengesteld om ook thuis of onderweg de muziek te kunnen beluisteren.

Wedstrijdteams

Leeftijdscategorie: vanaf 10 jaar en ouder

We hebben 4 wedstrijdteams in verschillende leeftijdscategorieën. Fresh Rebels, Fresh Moves, Extreme Fresh en ReFresh.

De teams trainen hard om aan wedstrijden mee te kunnen doen. In de corona tijd zijn dit online danswedstrijden. Naast wedstrijden zijn de teams ook vaak te vinden bij optredens en shows van lokale evenementen.

HipHop TikTok

Leeftijdscategorie: voor 7- 13 jaar

Sinds de komst van TikTok, zijn de dansjes niet meer weg te slaan bij de jeugd.

TikTok is een platform waar o.a. veel korte dansfilmpjes te zien zijn. Kinderen krijgen dansjes van TikTok in de les, waar we gezamenlijk het dansje gaan leren, filmen en eventueel plaatsen op ons TikTok kanaal.

Overige

Verder geven wij dansworkshops, begeleiden we je met je openingsdans, kun je kinderfeestjes bij ons geven, en geven we zelfs privélessen.
Kortom je kunt voor veel bij ons terecht.
Wellicht interesse? Dan kun je ons mailen naar info@dancecentre-extreme.nl